• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Locaties aangeboden

Onderstaand treft u de locaties die in voorbereiding zijn of beschikbaar zijn om uw Houseboat van OLAV BOATS onder te brengen. Wij zijn voortdurend bezig het aantal locaties uit te breiden.

Jachthaven Loosdrecht

Loosdrecht
Aantal plaatsen: 4
Hoewel het vaargebied van Loosdrecht wat beperkter is dan de locaties in Friesland is het toch een zeer gewilde locatie. De gezelligheid van de vele terrassen en de nabijheid van het Gooi, Amsterdam en Utrecht bieden de waterliefhebber volop mogelijkheden voor ontspanning. IN Loosdrecht is plaats voor 4 boten. De jachthaven is een prachtig uitgangspunt voor het zoeken van een mooie locatie aan de waterkant mar ook een verblijf in de jachthaven wordt aanbevolen. Wilt u investeren in deze locatie neem dan snel contact met ons op .
Lees meer
In voorbereiding

Recreatiepark de Uilenburg

Sneek
Aantal plaatsen: 10
Wandelen & Varen in Friesland Ontdek de weidsheid van de omgeving met een wandeling rond Uilenburg. Geniet van het uitzicht op Sneek, de kerktoren van Hommerts en de koffiefabriek van Douwe Egberts in Joure. Spot wellicht een ree of vos aan de horizon, aangezien Uilenburg midden in het landelijke gebied ligt. Het recreatiepark biedt ook een speelse omgeving voor een gevarieerde wandeling over de parkcamping. Of ontdek Friesland als waterland. Vaar met een sloep, houseboat, motorboot, kano, supplank of Valk en verken de meren, kanalen, vaarten en sloten. Ga op een dagtocht naar Sneek, Langweer, Joure, IJlst, Heeg of Woudsend en geniet van actief waterplezier en zwemmen op het Oudhof of de Brekken. Neem een lunchpakket mee voor een prachtige dag op het water of laat je verwennen op een terras in de buurt.
Lees meer
Nog 6 plaatsen beschikbaar

Jachthaven Zeewolde

Zeewolde
Aantal plaatsen: 8
In Zeewolde beschikken wij over 10 ligplaatsen. Zeewolde is het middelpunt van Nederland en dus zeer goed bereikbaar met de auto. De Veluwerandmeren bestaan uit vier meren: het Nuldernauw bij Nijkerk, het Wolderwijd, het Veluwemeer en het Drontermeer. De Randmeren ontstonden in de jaren vijftig na aanleg van de polders van de provincie Flevoland. De Randmeren zijn een levendig gebied dat zowel vissers, natuurliefhebbers, recreanten als watersporters trekt. De bezoekers komen uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland. Vanuit Zeewolde beschikt u over zeer veel water en diverse mooie vaarroutes. Het Veluwemeer en Wolderwijd bieden tal van recreatieve mogelijkheden, zo zijn er diverse eilandjes en stranden waar boten kunnen aanmeren, kan je een bezoek brengen aan Harderwijk (Dolfinarium), Elburg of Spakenburg. Tevens zijn er voldoende jachthavens o.a. bij Center Parcs de Eemhof met voorzieningen om ervoor te zorgen dat onze gasten een perfecte vakantie hebben. Op deze locatie pachten wij voor de komende 10 jaar 10 plaatsen. Wilt u investeren in deze locatie neem dan snel contact met ons op.
Lees meer
In voorbereiding