• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Bent u de lage rente op uw spaargeld ook zo zat?

U betaald bij ons geen vermogensbelasting!

Ziet u op tegen het kopen van vastgoed
in verband met de restwaarde

Wist u dat in 90% van de gevallen er niet wordt afgeschreven op uw bezit?

Investeer dan in een Houseboot het beste van 2 werelden.
Dan haalt u het beste rendement!

Welkom aan boord van Olav Boats

Een positief rendement op uw vermogen

Bent u de lage rente op uw spaargeld ook zo zat? Heeft u geen of weinig vertrouwen in het investeren in (vakantie)woningen waarbij de rendementen vaak negatief eindigen of waarbij u uiteindelijk moet verkopen met een mogelijke restschuld? Wilt u met weinig risico en met een lage instap (vanaf € 129.000,-) nu eindelijk ook eens een positief rendement op uw vermogen maken?
Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

  • Onze boten behoeven weinig onderhoud
  • Geen overdrachtsbelasting
  • Alle boten zijn vaarbewijsvrij te varen
  • Levensduur circa. 40 jaar, 10-jaar terugverdientijd!
Download de koopwijzer

Tegenvallende rendementen?

Geen afschrijvingen? Lage restwaarde?
Veel investeerders kiezen vastgoed als veilige haven als het aankomt op rendement en het opbouwen van vermogen. Bijvoorbeeld met het verhuren of verkopen van vakantiewoningen, appartementen en andere projecten. Hoe laag uw risico bij vastgoed ook is, dat risico kan nóg lager en het rendement stukken hóger. Hoe? Welkom aan boord bij OLAV BOATS. Wij zijn net als u klaar voor vertrek.

Bent u de lage rente op uw spaargeld ook zo zat? Heeft u geen of weinig vertrouwen in het investeren in (vakantie)woningen waarbij de rendementen vaak negatief eindigen of waarbij u uiteindelijk moet verkopen met een restschuld? Wilt u met weinig risico en met een lage instap (vanaf € 129.000,-) nu eindelijk ook eens een positief rendement op uw vermogen maken? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. In onze Koopwijzer treft u volledige uitleg van A t/m Z>

De loopplank naar een solide investering

Wat wij doen is u, als particuliere dan wel zakelijke investeerder, compleet ontzorgen met het aanschaffen en verhuren van Houseboats, beter bekend als een luxe vorm van een woonboot. Als ervaren speler in de recreatiebranche zoeken wij toeristische toplocaties die met ons zaken willen doen, zodat de Houseboat het meeste rendement oplevert. De aanschaf van de aanzienlijk waardevaste boot zorgt voor het lage risico, de personen die eens heerlijk vertoeven aan een hotspot zoals de Friese meren of de Weerribben, geven u het rendement van wel 8 tot 10%!

U wilt deze boot toch niet missen

Daarom dus investeren in een Houseboat van OLAV:

De boten van OLAV zijn van alle gemakken voorzien: sanitair, keuken, meubels, goede bedden, verwarming etc.. De boten zijn geschikt voor langere periode verhuur. Deze boten staan alleen op door OLAV BOATS BV zorgvuldig geselecteerde toplocaties in binnen- en buitenland. Locaties die van oorsprong een grote toeristische aantrekking hebben, zoals aan de Friese meren of de Weerribben, het Veluwemeer, Reeuwijkse plassen, Loosdrechtse plassen etc.. Vaak is de toeristische trek al bewezen door het recreatiebedrijf welke deze boten exploiteert.

Download de koopwijzer

Een gemiddeld volledig ingerichte en verhuurbare Houseboat kost u €129.000,- exclusief BTW welke over een langere periode dan een vakantiewoning verhuurd kan worden. Uw opbrengst is dus ook al snel circa €23.000,- . Omdat onderhoud, exploitatiekosten en belastingen van een houseboot aanzienlijk lager liggen, kunt u hier netto meer aan overhouden. Aangezien een boot een gemiddelde levensduur heeft van circa 40 jaar, vinden wij het wel zo netjes om ook af te schrijven op deze boot. Dit doen wij in de 1e 20 jaar met een restwaarde van 50%. Uw opbrengsten liggen inclusief deze afschrijving al snel tussen de €9.000,- en €12.000,- per jaar, hetgeen op een investering van €129.000,- betekent dat dit een rendement van netto 8 tot 10% genereert (inclusief afschrijving).

Na 10 jaar heeft u uw Houseboat al terugverdiend en vanaf jaar 10 gaat uw rendement dus naar 100%.

U zult dus niet aan lager wal geraken!

De Houseboat tegenover andere investeringen

U heeft misschien een aardig vermogen opgebouwd en uw interesse is gewekt om te gaan investeren. Maar waar moet u uit kiezen en wat voor type belegging past het beste bij u? Vastgoed? Bitcoins? Aandelen? Misschien wel edelmetalen? De Houseboat is als belegging erg waardevast met een zeer laag risico. Wij zetten maar al te graag het rendement en het risico van verschillende beleggingen tegenover elkaar:
Type beleggingRendementRisico
Vastgoed3-6%Laag
Cryptovaluta-5 – +8%Zeer hoog
Vakantiewoning3%Laag
Aandelen5%Gemiddeld
Houseboats van Olav10%Zeer laag