• Nederlands
  • English
  • Deutsch

OLAVBOATS BV

De directie van OLAV BOATS BV heeft reeds jarenlang ervaring met het ontwikkelen, verkopen en verhuren van vakantiewoningen. Daarom weten wij precies waar we het over hebben. Vaak vroegen wij ons af ‘kan dit nu niet anders of beter?’. Ja, dus! Na vele jaren speuren, onderzoeken, proberen en ervaren kunnen wij met zekerheid dit project aan u aanbieden.

Stap aan boord van dit bijzondere project en laat uw vermogen bewegen. Deze boot wilt u niet missen! Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u samen sparren? Bel ons gerust even op via 036 536 00 36 of stuur een e-mail naar info@olavboats.nl. Elke dag een nieuw avontuur.

De kapitein: Julian Entrop

Julian Entrop is al meer dan 20 jaar actief in de makelaardij waarvan 14 jaar in de recreatieve sector, hij verkoopt al jaren beleggingspanden van bedrijven zoals; Roompot, Centerparcs, Landal etc. hij weet dus als geen ander wat de particuliere investeerder exact zoekt; onbezorgd investeren met een positief rendement, zonder….nasleep.

1e stuurman: Dillen Entrop

Met zijn liefde voor de watersportbranche en toerisme is dit een product naar zijn hart. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met de verkoop van watersport artikelen. Ook is hij al een jaar werkzaam in de vastgoedbranche. Door deze unieke combinatie snapt hij dit product als geen ander. Dillen vertoeft het liefst de hele dag op het water “maar helaas Dillen, we hebben je ook aan de wal nodig!”. Dillen heeft enorm veel zin om Olav Boats BV naar grote hoogte te leiden. Met het advies van Dillen zult u niet aan lager wal geraken!

Kwartiermaker: Jeroen de Vries

Heeft reeds jarenlange ervaring in de watersport branche maar is ook een ervaren speler op het gebied van beleggen, hij weet dus exact wat de huidige belegger zoekt! Jeroen vertoeft het liefst het hele jaar op onze prachtige Houseboten maar helaas moet er ook af en toe nog gewerkt worden.